Werkwijze VraagAmber

Nadat jij contact hebt opgenomen met VraagAmber, iets over jezelf hebt verteld en ons alles hebt gevraagd wat je in eerste instantie wil weten, plannen we een afspraak in. Op locatie met een kopje koffie of online. Tijdens dit gesprek ontdekken we of jij een klik voelt met VraagAmber. Die klik is ontzettend belangrijk want je zult in de toekomst een heleboel aan ons toevertrouwen!

Mocht je nog niet helder hebben welke werkzaamheden je uit handen wilt geven, dan inventariseren wij deze werkzaamheden ook tijdens ons eerste gesprek. We bespreken de inhoud van de opdracht. Je vertelt wie jij en je bedrijf zijn. Welke doelen je wil behalen. We praten over wat we verwachten van onze samenwerking en we bespreken het aantal uur wat je verwacht per maand af te nemen. Tijdens dit gesprek ervaren we ook of er een match is. Als er een match is, dan wordt er een offerte op maat gemaakt. Ben je akkoord met het voorstel, dan gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag.

Twijfels?

Een VA inhuren is altijd spannend, want alleen jij kent je bedrijf erg goed en een VA nog niet. Dus hoe weet zij dan hoe jij het wilt hebben? Daarvoor plannen we samenwerk momenten en feedbacksessies in. We investeren beide zodat wij samen het maximale uit onze samenwerking kunnen halen, zodat jij en ik allebei zelfstandig kunnen werken aan jouw bedrijf.

Is een VA alleen voor Succesvolle ondernemers? Nee absoluut niet. Iedereen is liever bezig met dingen die energie geven en tijd opleveren. Daarom kun je VraagAmber vanaf 2 uur per maand inhuren, dit kan jou al de nodige tijd en energie geven om weer wat anders te gaan doen en zo je bedrijf te laten groeien.

Een van de misverstanden over Virtual Assistants is dat zij alleskunners zijn. Een mooi uitgangspunt in theorie maar niet echt realistisch in de praktijk. VraagAmber heeft een hele brede werkervaring en expertise op ondersteunend gebied. Om ervoor te zorgen dat jij bij ons altijd verzekerd bent van het allerbeste resultaat werken wij samen met een breed scala aan specialisten die hun vak door en door verstaan. Zo kunnen wij je maximaal ontzorgen en de beste kwaliteit garanderen.

Een samenwerking met VraagAmber betekent het aangaan van een flexibele samenwerking die is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en open communicatie met een persoonlijk karakter.

© 2019 VraagAmber