Voor wie zich minder wil gaan haasten en in een rustiger tempo wil gaan werken en leven…

Wat jij uit onze samenwerking haalt

Eén van de grootste pluspunten van onze samenwerking is dat je tijd wint. Tijd voor jezelf, tijd voor je wensenlijstje en tijd voor al die andere dingen die nét iets te lang op de plank blijven liggen. Deze tijd levert je -naast een hele hoop positieve energie- ook geld op want al die uren die je nu besteed aan administratie en operationele activiteiten gaan dan ineens naar zaken waarin jouw specifieke kennis en vaardigheden echt van waarde zijn!

Bovendien, hoe fijn is het dat jij je kunt focussen op zaken die je ook echt leuk vindt om te doen? Als ondernemer vind je het ongetwijfeld heerlijk om met je vak bezig te zijn, maar dat betekent niet dat je ook gelukkig wordt van de administratie of andere overige noodzakelijke werkzaamheden. Met ons samenwerken betekent dat wij dit voor je organiseren, maandelijks, per kwartaal of jaarlijks. Zodat jij je rustig nog een keertje kunt omdraaien op zondagmorgen omdat je weet dat wij alles voor je regelen. En dan is loslaten eigenlijk wel heel erg prettig!

Het voordeel van werken met VraagAmber

Als ondernemer wil je -zeker in het begin-  liever geen risico’s lopen door personeel in dienst te nemen en dat begrijpen wij als geen ander. Daarom is het aantal uren dat je ons inschakelt volledig af te stemmen op jouw persoonlijke behoefte.

Je kunt VraagAmber voor zowel een vast aantal uren per maand als flexibel inhuren. Wij kiezen in samenspraak het beste moment en de beste plek voor de uitvoering van de werkzaamheden. Blijkt na een tijdje dat je juist meer of minder uren nodig hebt of is je werk seizoensgebonden? Dan passen wij de uren daar snel en gemakkelijk op aan. Hierdoor haal je maximaal rendement uit je investering, houden we samen de controle en blijft de productiviteit van onze samenwerking optimaal.

© 2019 VraagAmber