fbpx
Image module

Wanneer had jij heel bewust een momentje voor jezelf? En nee dan heb ik het niet over dat ene kopje koffie…

Weet je nog wanneer je heel bewust hebt gekozen voor een momentje voor jezelf? Iets doen waar jij rustig van wordt? Waar je blij van wordt? Waar je energie van krijgt? Waar je van gaat stralen? Waar je van ontspant?


Wist je dat goed voor jezelf zorgen, het halve werk is om een ontspannen en geduldige moeder te zijn? En nee dat doe je niet alleen door:

Gezond te eten

Voldoende water te drinken

Genoeg te slapen
Met regelmaat te bewegen


Maar ook door iets te ondernemen voor jezelf naast je gezin, huishouden en werk. Leg je zelf af en toe in de watten; geef je zelf een kadootje, ga iets doen waar jij blij van wordt en laat je af en toe verrassen!


Doe je mee op het door jou gekozen moment? Ik verras je met 3 activiteiten waarvan jij er 1 kiest om uit te voeren.

Zo kan jij ervaren hoe het is om heel bewust een moment voor jezelf te nemen, jezelf te verwennen, en je te laten verrassen.

Schrijf je in via het bovenstaande formulier en ik verras jou! Het kost je niks, behalve 1 uurtje van je tijd en als bonus ontvang je ook nog eens de lijst met 100 activiteiten voor jezelf!

ImageImageImageImage
De activiteitenlijst van Rianne zorgt ervoor dat ik direct tijd voor mezelf wil plannen. Ik wil zeker een aantal keer per week iets van de lijst voor mezelf doen!
Romy Kaus
Healthy Mind Coaching
Ik neem zelden tijd voor mijzelf en als ik tijd voor mijzelf heb, weet ik niet wat ik moet doen. Ik schaam me er best voor, dat ik gewoon niet meer weet wat ik leuk vind. Deze lijst heeft zoveel leuke korte en lange activiteiten. Het zet mij aan om toch vaker dat ene momentje voor mijzelf te nemen en uit te proberen wat ik leuk vind.
Anoniem
Met een eigen onderneming en een gezin ontbreekt het mij weleens aan inspiratie door alle drukte. De 100 tips met activiteiten voor jezelf van Rianne Amber heeft mij geïnspireerd en nieuwe energie gegeven! Wat een leuke en diverse lijst met tips (binnenshuis, buitenshuis, alleen of samen met anderen). Vraag de lijst aan en kijk wat jij kunt af gaan strepen de komende tijd. Ik ga voor deze week weer wat mooie dingen uitzoeken! Heb je de smaak te pakken en wil je graag intensiever aan de slag met meer tijd voor jezelf? Er is ook een 28-daags programma speciaal voor ambitieuze moeders!
Jessica van Walsum
Pure Assistance by Jess
Misschien voor jou ook herkenbaar? Als drukbezette vrouw met een eigen onderneming en gezin heb ik weleens de behoefte om echt iets voor mezelf te doen, maar wat dan? En daar heb ik de 100 tips van Rianne voor, handig en zorgt voor goede inspiratie.
Klaartje El Fdil
Aandachtwijzer
Image module

© 2019 VraagAmber