Tarieven

Administratieve & Secretariële werkzaamheden
€ 50,00 per uur exclusief btw
Officemanagement werkzaamheden
€ 55,00 per uur exclusief btw
Event werkzaamheden
€ 60,00 per uur exclusief btw
Overige diensten
€ 75,00 per uur exclusief btw voor spoedwerkzaamheden binnen 48 u afgehandeld
Op locatie
Tussen € 50,00 & € 75,00 per uur afhankelijk van de inhoud, duur en de locatie exclusief btw en exclusief € 0,25 per gereden kilometer.

Voorbeeld pakketten

Administratief onthaasten

Kwartaal pakket (financiële) administratie

26 uur (financiële) administratieve ondersteuning inclusief controle op de kwartaal boekhouding door erkende boekhoudster en je kwartaal BTW aangifte gedaan door een Register Belasting Consulente inclusief pro actief advies en tijd voor eventuele vakspecifieke vragen. Het enige wat wij van je vragen is dat jij werkt met een boekhoudkundig pakket, waar wij toegang tot kunnen krijgen. Werk je nog in Excel? Dan helpen wij jou graag met een vlekkeloze overstap naar een online boekhoudkundig programma, zodat jij ook gemakkelijker en sneller inzicht krijgt in je administratie. ‘’Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’’ (Bron: Belastingdienst).

Prijs per kwartaal: €1327,50 ex btw

Maximaal onthaasten

Maandelijks onthaast pakket van 18 uur per maand inclusief Administratieve & Secretariële, Officemanagement werkzaamheden & Event werkzaamheden

Prijs per maand: € 1000,00 ex BTW

Compleet onthaasten

In dit pakket bundelen VraagAmber en haar partners de krachten op basis van jouw behoefte en wensen.

Minimaal 64 uur tot maximaal 128 uur ondersteuning per maand te besteden aan alle werkzaamheden die VraagAmber en haar partners aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan: web design, grafische vormgeving, boekhouding, evenementen organisatie, juridisch advies, fotografie en communicatie.

In dit pakket zit zelfs een uurtje per maand bij een lokaal Welness Center om er voor te zorgen dat je echt Maximaal Onthaast. Dus terwijl jij aan het genieten bent voor een momentje voor jezelf, zijn wij voor je aan het werk. VraagAmber stuurt het team voor je aan, zodat jij kan doen waar jij goed in bent.

Prijs per maand: Op aanvraag, het maandelijks deluxe pakket wordt op maat gemaakt afhankelijk van het aantal uren wat VraagAmber uitvoert en het aantal uren van onze partners. Zo weet je wat je maandelijks kwijt bent aan een team van specialisten en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

VraagAmber maakt graag een pakket op maat.

© 2019 VraagAmber