Over VraagAmber

Ik ben Rianne Amber, 32 jaar en ik woon samen met mijn vriend Daan en ons tweejarig dochtertje Roos in Bilthoven. Vrijheid en een gebalanceerd werk- en privéleven is voor mij heel belangrijk. Dit bereik ik door structuur en regelmaat aan te brengen in mijn leven.

In de afgelopen jaren zag ik steeds meer hoe mensen in mijn omgeving, en vooral ondernemers, worstelen met deze balans. Ik sta bekend als een open, eerlijk en direct persoon, die mensen graag helpt en ik begon ondernemers op natuurlijke wijze bewust te maken van het belang van een goede balans tussen werk en privé. Hierdoor ontstaat namelijk rust en vrijheid om met enthousiasme en plezier te ondernemen en te genieten van je leven. Ik ben een geboren organisator, coördinator en planner en ik zet deze kwaliteiten al meer dan 13 jaar in voor mijn werk. Dit ben ik gaan combineren met mijn behoefte ondernemers te willen onthaasten en zo ben ik in januari 2019 mijn eigen VA bedrijf gestart: VraagAmber.

Naast het uithanden nemen van administratieve en operationele taken, het organiseren van events, mailcampagnes en klantenservice, help ik met het behalen van deadlines, maak ik ideale weekplanningen, begeleid ik ondernemers en denk ik mee. Daarnaast heb ik een groot netwerk aan specialisten in verschillende branches, waardoor ik ondernemers ook op veel andere fronten kan ondersteunen in werkzaamheden waar mijn kracht wat minder ligt.

Ik ben ervan overtuigd dat het voor iedereen mogelijk is ruimte over te houden om je te kunnen focussen op de zaken waar je echt gelukkig van wordt – of dit nu in je privéleven is of je werk. En daar waar je het overzicht dreigt kwijt te raken, omdat je dertig ballen tegelijkertijd in de lucht probeert houden, ondersteun ik je om effectiever en in vrijheid te werken.

Ben je nieuwsgierig naar mijn werkervaring. Bekijk dan hier mijn LinkedIn Profiel.

Image module

© 2019 VraagAmber