fbpx
Wil jij ook ondernemen in vrijheid?

Ideale Planning Programma van VraagAmber

Met persoonlijke begeleiding – voor meer rust en balans in je leven

In 12 weken leer je bewuster te worden van je dagelijkse gewoontes en je manier van werken, wat je energie geeft en wat niet, welk moment van de dag/ week/ maand jij op je best presteert en hoe je alles tegelijkertijd in rust en regelmaat uitvoert. Je wordt, naast het online programma, persoonlijk begeleid en bewuster gemaakt van je mogelijkheden en valkuilen. Met als resultaat: meer balans, meer enthousiasme en meer vrijheid in je werk- én privéleven.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt veel kennis van zaken, maar je worstelt om alles efficiënt om te zetten in de praktijk.
 • Je wordt geleefd: je rent van hot naar her, je klanten bepalen jouw agenda, je hoofd loopt over.
 • Je bent het overzicht kwijt, je bent alleen maar aan het werk en je balans tussen je werk en privéleven is zoek – je hebt weinig tijd voor jezelf, familie en vrienden.
 • Je enthousiasme is weg, op je alsmaar groeiende to-do lijst staan teveel taken die je energie kosten en waar je eigenlijk helemaal geen zin in hebt.
 • Je legt de lat telkens te hoog voor jezelf, je gestelde doelen zijn voor je gevoel niet meer haalbaar en de moed zinkt je steeds verder in de schoenen.
 • Je snakt naar structuur en regelmaat, moet teveel ballen tegelijkertijd in de lucht houden, je bent je focus kwijt en kan geen beslissingen meer maken.
 • Je hebt geen plezier meer in je werk, terwijl ondernemen juist je droom was toen je begon.

Het Ideale Planning Programma van VraagAmber helpt je met het aanbrengen van structuur en regelmaat om weer plezier en rust in je (werk)leven te krijgen.

 

Met het Ideale Planning Programma van VraagAmber leer je om:

 • Een betere balans tussen werk en privé te krijgen, zodat je tijd en energie over houdt voor de dingen die belangrijk voor je zijn.
 • Met focus te werken, meer voor elkaar te krijgen en je doelen te behalen.
 • Meer rust in je dag te creëren, zodat je kan opladen en je hoofd helder blijft.
 • Weer overzicht te hebben en het gevoel van controle terug te krijgen.
 • Plezier te hebben in wat je doet en energie te halen uit je werk.
 • Taken met regelmaat uit te voeren, te werken en leven met meer structuur.

Krijg de touwtjes weer in handen, ervaar rust, krijg zo je enthousiasme weer terug en dat ultieme gevoel van vrijheid! Want laten we eerlijk wezen: dat was de hele reden dat je bent gaan ondernemen, toch?

ImageImageImageImageImage
Voor mij was dit programma echt een eye opener. Het heeft mij vooral veel inzicht gegeven in wat ik allemaal al deed en hoe vol mijn planning al was. Rianne heeft me laten inzien waar ik energie van kreeg en waar ik juist inleverde. Ik vond ik de tips en quotes altijd erg leuk in het programma. Ik ging er in met het idee dat ik slecht was in plannen maar Rianne heeft alles heel behapbaar gemaakt en het heeft mij een hoop rust en positieve energie opgeleverd.
Ciska Versteeg
Ciska ten Voeten uit
Rianne is zo lekker recht door zee en kijkt ook naar jou als persoon. Ze heeft me geholpen met identificeren wat mijn stresspunten zijn in mijn weekplanning en hoe ik ze kan aanpassen. Surprise, surprise. Ik had te weinig structuur en te ambitieuze verwachtingen van hoeveel werk ik in een uur gedaan kan krijgen. Rianne heeft geluisterd en heeft iets wat ik echt niet leuk vind (plannen, structuur, al die zooi) toch aantrekkelijk voor me gemaakt. Waardoor ik nu minder stress heb en dat is altijd goed! 😉
Dorine Tan
Dream Unlocked
Dit programma heeft me zoveel rust en balans gegeven! Ik kreeg meer inzicht in mijn werkzaamheden en kon er d.m.v. van alle hulp & tips van Rianne mijn ideale weekplanning mee maken... zo enorm fijn
Petra Prijs-Hammouti
Past & Present Fotografie
Aanrader, ik raakte verstrikt in mijn planning. Rianne heeft met een paar veranderingen mijn planning vlotgetrokken waardoor ik nu vanuit rust en ruimte mijn werkweek inplan.
Anneke Hoek
Kaya Business Support
De sessie met haar heeft mij meer overzicht en structuur gebracht. Meer inzicht in verbetertaken en hoe ik mijn werkzaamheden in de praktijk kan versnellen zodat ik er minder tijd aan kwijt ben.
Madeleine Verbon
Juiste Voeding

Voor en door wie is het programma?

Jij

Een ambitieuze ondernemer in de bloei van haar leven. Je bent bereid in jezelf te investeren en wil je verder ontwikkelen. Of je nu een (jong) gezin hebt of zonder kids ook een bezige bij bent: je hebt naast je onderneming een druk en actief privéleven. Je hebt niet altijd tijd om aan je bedrijf te werken, vanwege de vele taken die op je af komen van je klanten of omdat je veel onderweg bent voor je werk. Je bent daardoor, vaker dan je wilt, het overzicht kwijt en weet soms niet meer waar je moet beginnen. Dingen gedaan krijgen voor klanten is geen probleem, maar voor jezelf vind je het moeilijk om regelmaat en structuur aan te brengen. Daarnaast ben je het zat om werk te doen dat je eigenlijk niet leuk vindt. Je wilt weer energie krijgen van je werk en plezier ervaren. Het is tijd voor een volgende stap!

Ik

Hoi, ik ben Rianne Amber van der Mee, creatieve inspirator met pit en jouw drijvende kracht om je op weg te helpen naar meer vrijheid in je (werk)leven. Mijn missie is om ondernemers bewust te maken wat het belang is van een goede balans tussen werk en privé. Dit doe ik door structuur en regelmaat aan te brengen en ondernemers te leren dit eigen te maken. Hierdoor ontstaat er meer rust en vrijheid om met enthousiasme en plezier te ondernemen.

Ik train jou met praktische tips en slimme trucks om effectiever en slimmer te werken. Gedreven door mijn passie om ondernemers te helpen onthaasten inspireer en motiveer ik jou om plannen onderdeel te maken van je dagelijks leven, waardoor je weer tijd over houdt om in verbinding te komen met jezelf, je werk en je omgeving.

Ik zie veel ondernemers worstelen met de vele taken die op ze af komen in hun dagelijkse (werk)leven. Daarbij zie ik vaak ook veel schaamte. Dit is helemaal niet nodig, want veel mensen worstelen met hetzelfde! Soms heb je alleen een beetje hulp en richting nodig om een goede balans tussen werk- én privéleven te creëren. En dat is precies waar ik je mee kan helpen.

Dit is wat je krijgt    

 Het Ideale Planning Programma van VraagAmber is een hands-on programma met persoonlijke begeleiding. Naast dat je thuis zelf aan de slag gaat is er ook een workshop op locatie, zullen we persoonlijke (online) gesprekken hebben en een groepscall. We onderzoeken wat jouw drijfveer is, wat jouw taken en activiteiten zijn en wat je het meeste energie geeft. Door middel van praktische opdrachten wordt je bewuster van jezelf en bouwen we jouw Ideale Weekplanning op, waar je vervolgens meteen mee aan de slag kan.

Je leert alles over structuur, regelmaat, balans en de rustmomenten die jij nodig hebt om op te kunnen laden – allemaal persoonlijk op jou afgestemd.

Aan het einde van het programma evalueren we alles, zodat je kan zien hoeveel je gegroeid bent en hetgeen dat je geleerd hebt meteen in de praktijk kan brengen.

Week 1 & 2
In de eerste twee weken gaan we aan de slag om inzicht te krijgen hoe jij je werk en privéleven beoordeelt en om jouw missie en visie helder te krijgen, zodat we jouw hoofddoelen voor de komende periode kunnen bepalen en ik weet op welke vlakken ik je moet trainen.
een agenda met een weekplanning en een maandplanning
Week 3
In deze week is er een workshop op locatie. Hier gaan we aan de slag om je bewust te maken van alle taken en activiteiten die jij uitvoert voor je bedrijf en in je privéleven. We brengen in kaart op welke momenten jij het lekkerste werkt en wat jou energie geeft en kost. We berekenen hoeveel uur je per week kan en wil werken, maar ook hoeveel tijd je aan andere dingen wilt besteden. Door deze praktische opdrachten loop jij aan het einde van de workshop de deur uit met jouw Ideale Weekplanning. De basis waarop jij de komende weken gaat leren plannen.
Week 4 & 5
Deze twee weken staan in het teken van het verder opzetten en uitvoeren van jouw Ideale Weekplanning. Je krijgt een praktische opdracht en tips om inzichtelijk te krijgen hoeveel taken je uitvoert op een dag en hoe lang je er mee bezig bent. Via een online gesprek kun vragen stellen en geef ik je tips/adviezen.
Week 6 & 7
Structuur en het bewust worden van rustmomenten staan hier centraal. Met praktische opdrachten krijg je inzicht in de structuur in jouw leven en krijg je tips om die structuur aan te brengen. Je wordt bewust van de rustmomenten die je nodig hebt en hoe jij tussen de bedrijven door weer kan opladen. Het is dan ook weer tijd voor een online gesprek met mij, waar we de afgelopen weken bespreken. Hierbij ben ik je liefdevolle stok achter de deur en motivator.
Week 8, 9 & 10
Deze weken zullen besteed worden om inzicht te krijgen hoe jij keuzes maakt en nemen we regelmaat en balans onder de loep. Je gaat aan de slag met rituelen en de kritische vragen die je hebt gekregen. We bespreken vervolgens hoe het allemaal gaat in de groepscall, om de week erna dieper te duiken in wat balans nou echt is en hoe je ervoor zorgt dat je meer bezig bent met willen dan met moeten.
Week 11 & 12
De laatste twee weken gaan we alles evalueren, toesten en zetten we samen de laatste puntjes op de i.

Tijdsinvestering:

Iedere week ben je een 1 tot 2 uur bezig met het inplannen van je week, de praktische opdracht, het inleveren van de opdracht en ons gesprek. In week 3 ben je een dag kwijt aan de workshop.

Aan het eind van dit programma:

 • Heb je een helder beeld van je doelen voor de komende periode en weet je of wat jij aan het doen bent ook binnen deze doelen past.
 • Ben je bewuster van alle activiteiten AAN en IN je bedrijf
 • Wat je allemaal doet in je privé tijd.
 • Weet je welke dingen je energie geven en kosten.
 • Kun je zelfstandig plannen volgens jouw Ideale Weekplanning.
 • Heb je meer structuur in je leven.
 • Heb je meer plezier in wat je doet.
 • Heb je een betere balans tussen werk en privé.
 • En kun jij weer in vrijheid ondernemen.

Waarom een programma van 12 weken?

© 2019 VraagAmber