fbpx

In 28 dagen meer tijd voor jezelf!

Speciaal voor ambitieuze moeders!

Hey lieve drukke mama, hoe gaat het eigenlijk met JOU? Snak je naar meer tijd voor jezelf, om op te laden en jezelf weer terug te vinden? Naast je kinderen, partner, huishouden, werk en sociale leven is er nog de allerbelangrijkste persoon in jouw leven, namelijk jijzelf! Geef je haar genoeg ruimte? Het is tijd om haar de rust, liefde en aandacht te geven die ze nodig heeft. Want wanneer het goed gaat met jou, gaat het ook beter met de mensen om je heen.

Herken je dit?

 • Je weet, naast je gezin, even niet meer wat werkelijk belangrijk is voor jou en wat je leuk vindt om te doen. Je plezier blijft hierdoor uit.
 • Je verlangt naar meer tijd voor jezelf, maar je weet niet hoe of durft die tijd niet goed te pakken.
 • Het woord ‘zelfliefde’ ken je, maar je weet niet hoe je het in je eigen leven kan toepassen.
 • Sinds je moeder bent geworden heb je het gevoel dat je jezelf een beetje bent kwijt geraakt.
 • Je gevoel van vrijheid ervaar je niet meer, je rent van hot naar her. Je gezin, huishouden en werk bepalen jouw agenda.
 • Je enthousiasme is weg, je weet niet meer waar je moet beginnen, want aan die to-dolijst komt maar geen einde.
 • Je balans is zoek, je doet teveel dingen die je energie kosten en je hebt nauwelijks nog energie over voor jezelf.
 • Met regelmaat ontspannen mis je enorm, dit kan nu alleen nog wanneer er (zeldzame) tijd overblijft.

Sinds je moeder bent is je leven helemaal veranderd, inclusief jezelf. Je bent nog steeds dezelfde persoon, maar de zorg van je kindje staat nu op nummer 1. De oude jij komt daardoor in de schaduw van jouw nieuwe rol te staan, namelijk die als moeder. Als de oude jij te lang in die schaduw blijft, loop je het risico om langzaam te vergeten wie de oude (en dus ook de echte) jij is.

Door in 28 dagen meer tijd voor jezelf te creëren maak je een begin met de oude jou weer terug te halen, ruimte te maken voor de dingen die JIJ belangrijk vindt en tegelijkertijd ook de energie over te houden om een liefdevolle, vrolijke moeder en partner te zijn.

In de nieuwe online training ‘’In 28 dagen meer tijd voor jezelf!’’ leer je in 4 weken bewust te worden hoe je als moeder weer rust en ruimte in je leven kan brengen. Je leert:

 • Bewuster te worden van je huidige situatie en wat je gewoontes en activiteiten zijn.
 • Waar je energie van krijgt en door verliest.
 • Van welke activiteiten jij enthousiast wordt en plezier aan beleefd.
 • Je krijgt meer overzicht in de activiteiten van je gezin.
 • Structuur aan te brengen, activiteiten met met regelmaat uit te voeren en weer controle over je leven te krijgen.
 • Hoe je een actief (werk)leven met dat van je gezin combineert en genoeg tijd overhoudt voor jezelf.

Aan jezelf werken is niet alleen gunstig voor jezelf, maar heeft ook een positieve invloed op iedereen om je heen. Pas wanneer het goed gaat met jou, kan je er helemaal voor anderen zijn. Tijdelijk voor maar €49,- inclusief btw kan jij je leven voorgoed veranderen. Als bonus ontvang je nu tijdelijk ook de Familie Weekplanner ter waarde van €25,- helemaal gratis bij het online programma.

ImageImageImageImageImageImage
Voor mij was dit programma echt een eye opener. Het heeft mij vooral veel inzicht gegeven in wat ik allemaal al deed en hoe vol mijn planning al was. Rianne heeft me laten inzien waar ik energie van kreeg en waar ik juist inleverde. Ik vond ik de tips en quotes altijd erg leuk in het programma. Ik ging er in met het idee dat ik slecht was in plannen maar Rianne heeft alles heel behapbaar gemaakt en het heeft mij een hoop rust en positieve energie opgeleverd.
Ciska Versteeg
Ciska ten Voeten uit
Dit programma heeft me zoveel rust en balans gegeven! Ik kreeg meer inzicht in mijn werkzaamheden en kon er d.m.v. van alle hulp & tips van Rianne mijn ideale weekplanning mee maken... zo enorm fijn
Petra Prijs-Hammouti
Past & Present Fotografie
De training is duidelijk geschreven, het zijn leuke opdrachten waardoor ik mij meer bewust ben geworden van het belang van de momenten voor mijzelf, maar ook hoe ik deze creëer. De familie weekplanner werkt prettig en bevat niet teveel poespas. Sinds ik de training heb gevolgd, plan ik meerdere momenten per week voor mijzelf in.
Vanessa
Voordeelshop Vanessa
"Voordat ik meedeed aan deze training had ik altijd tijd tekort. Elke avond de laptop nog open, mopperen tegen de kinderen. Want mama had nooit tijd. Ik moest van mezelf altijd werken of schoonmaken, dat was een beetje mijn leven. Tijdens de training werd ik geconfronteerd met mijn eigen gedrag. Ik schrok waar al mijn tijd weglekte en heb dat gelijk aangepakt. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik deze review kan schrijven met een kop koffie op de bank, na een vrije middag. Ik heb meer rust, de druk lijkt van de ketel en ik moet minder van mezelf. Er blijft zelfs tijd over voor een uitgebreid bad, een wandeling en ik heb al een aantal weken een vrij weekend! Ik raad deze training zeker aan. Rianne is een goede stok achter de deur en gaf mij precies de schop onder mijn kont die ik nodig had. "
Ingrid
Ingrid Vreijsen & Ook gewoon vrouw
Ik heb de training als zeer positief ervaren. Ik ben bewuster bezig geweest met mijn planning en zodoende meer tijd voor mijzelf en ontwikkeling van mijzelf kunnen inplannen. De training wordt duidelijk uitgelegd en ik vond de vormgeving ook mooi en prettig om mee te werken. die ik nodig had. "
Moeder - dochter onder de 4
Anoniem
De training van Rianne zit gedegen en goed in elkaar. Het maakt je van veel zaken bewust. Ik heb het gevoel dat ik nu makkelijker tijd kan maken voor andere dingen dan werk of zorgen voor mijn kinderen.
Moeder - 2 kindjes onder de 6
Anoniem

Voor en door wie is het programma?

Jij

Een actieve moeder in de bloei van haar leven. Je gezin betekent alles voor je, maar je wilt je ook verder ontwikkelen als persoon. Je hebt een druk en actief (werk)leven. Alle taken die bij het gezinsleven komen kijken, kunnen overweldigend zijn. Je raakt het overzicht steeds vaker kwijt en weet soms niet meer waar en bij wie je moet beginnen. Regelmaat en structuur vind je lastig. Daarnaast zou je graag weer energie, plezier en meer ruimte voor jezelf willen hebben. Het is tijd voor meer momentjes voor jezelf!

Ik

Hoi, ik ben Rianne Amber van der Mee, creatieve inspirator met pit en jouw drijvende kracht om je op weg te helpen naar meer vrijheid in je (werk)leven. Mijn missie is om moeders bewust te maken wat het belang is van een goede balans in hun leven. Ik help in het ontdekken wat mama’s allemaal voor zichzelf deden voor ze moeder werden. Welke dingen er nog passen en welke punten haalbaar zijn om financieel, maar ook tijd en ruimte, voor zichzelf in te plannen.

Ik train jou met praktische tips en slimme trucs om je leven effectiever en slimmer in te delen. Gedreven door mijn passie om moeders te helpen onthaasten inspireer en motiveer ik jou om plannen onderdeel te maken van je dagelijks leven, waardoor je weer tijd over houdt om in verbinding te komen met jezelf, je gezin en je omgeving.

Ik zie veel moeders worstelen met de vele taken die op ze af komen in hun dagelijkse leven. Veel moeders hebben het idee dat als ze voor zichzelf kiezen, dit ten koste gaat van het gezin en ze daardoor geen goede moeders zijn. Dit is absoluut niet waar en veel mama’s worstelen met hetzelfde. Soms heb je gewoon een beetje hulp en richting nodig. Want als moeder hoef je het allemaal niet alleen te doen! Ik help je bij het creëren van een gezonde balans in jouw leven, zodat je er ook 100% voor je gezin kan zijn.

Want zeg nou zelf, het moederschap zou een aanvulling op je leven moeten zijn, niet een vervanging.

Dit is wat je krijgt

De online training ‘’In 28 dagen meer tijd voor jezelf!’’ is een hands-on programma dat je volledig online kan volgen. Je leert, door middel van diverse opdrachten, werksheets en een weekplanner, helder in kaart te brengen wat je in een week kan en wilt doen. Hier wordt ook specifiek rekening gehouden met ruimte voor jezelf, dingen te doen die jij leuk vindt, waar je van ontspant en energie van krijgt. Je leert hoe je de weekplanning kan vol houden, zodat er ritme en regelmaat ontstaat in jouw weken. Jouw gezin went er aan dat jij op bepaalde momenten even niet aanwezig bent. Zo kan je zonder schuldgevoel de zorgrol even naast je neerleggen.

Programma

Week 1
In de eerste week starten we om je bewust te maken van je huidige situatie. We nemen al je activiteiten onder de loep en verdelen ze in categorieën. Nadat je helder hebt gekregen waar je energie van krijgt en verliest, wat je fijn vindt en wat niet, maken we een eerste planning.
Image module
Week 2
In deze week besteden we tijd aan wat JIJ nou echt wil. Wat vind je leuk om te doen en wat heb je daarvoor nodig? We onderzoeken of dit haalbaar is, wat er nodig is om het te realiseren en maken vervolgens een realistische planning.
Image module
Week 3
Week 3 staat in het teken van realisatie: hoe ga je het allemaal bereiken? Het valt of staat met het aanleren van een ritme. Niet alleen bij jou, maar ook bij je kinderen, partner en omgeving. Je leert plannen, je aan je weekplanning te houden en je omgeving hier in mee te nemen.
Image module
Week 4
In de laatste week gaan we de vruchten plukken en leer hoe je de planning vol kan houden. Je reflecteert en brengt in beeld waar je in de toekomst eventueel nog tegenaan kan lopen. We stellen doelen. En heel belangrijk: hoe benut je de momentjes voor jezelf zo optimaal mogelijk.
Image module

Met de online training ‘’In 28 dagen meer tijd voor jezelf!’’  ben je gemiddeld 15 tot 30 minuten per dag bezig. Je ontvangt dagelijks een e-mail met informatie, opdrachten, tips en werksheets en als bonus ontvang je nu tijdelijk ook de Familie Weekplanner ter waarde van €25,- helemaal gratis bij het online programma.

Aan het eind van de training:

 • Ervaar je meer rust en balans.
 • Heb je meer overzicht.
 • Zit je beter in je vel en kan je meer aan.
 • Weet je weer waar jij gelukkig van wordt en hoe je dit meer in je leven kan toepassen.
 • Heb je een goede basis gelegd, waar je op voort kan borduren en heb je een beter beeld van de momentjes voor jezelf gekregen.
 • Haal je weer meer plezier en energie uit je dagelijkse leven, waardoor je weer meer jezelf bent.
 • Heb je geleerd om zonder schuldgevoel tijd voor jezelf te nemen en dat je hierdoor zelfs een vrolijkere moeder door wordt. En dit neemt jouw gezin ook weer over.
 • Heb je de Familie Weekplanner hangen op een prominente plek in huis, waar het hele gezin profijt van heeft.

© 2019 VraagAmber