fbpx
Jij geeft mij je to-do lijst en ik creër tijd voor je wensenlijst!

Doelen 2022

2022 wordt jouw jaar!

Je weet wat je wil bereiken, je hebt je doelen helder en enorm veel enthousiasme om er mee aan de slag te gaan. Je wil dat 2022 je succesvolste jaar tot nu toe wordt. Er ontbreekt alleen nog een ding en dat is tijd en een plan om je doelen te behalen.

Wil jij een goede planning en meer tijd waarmee jij je doelen in 2022 kan rocken?!

Yes, let’s rock!

Het begint met het maken van een plan

Ik weet dat het maken van een (praktisch) plan niet voor iedereen is weggelegd. Ik help je daarom bij het maken van een goede en praktische planning waarbij jij je doelen met gemak gaat behalen zonder dat het je extra druk oplevert.

Voor €195,- werken we samen  een dagdeel aan een praktische planning voor de komende periode.

Hoe hou ik het vol?

En net zoals bij goede voornemens is het ook van belang dat je dit volhoudt. Vind je dit lastig en weet jij dat er na verloop van tijd de klad in komt?

Dan ben ik voor maar €495,- 12 weken lang ook je creatieve inspirator met pit om het vol te houden. We maken samen tijdens een dagdeel een praktische planning. Elke week zijn er 30 online minuten waarin ik met je mee denk, je zo nu en dan een liefdevolle schop onder je billen geef en natuurlijk geef ik je complimenten om door te gaan.

Veel gestelde vragen

Hoe meld ik mij aan?

Je kan een mail sturen naar rianne@vraagamber.nl of vul het contactformulier in.

Wanneer kan ik samen met jou een praktische planning maken?

Iedere 2 weken help ik maar één ondernemer met het maken van een praktische planning om zijn of haar doelen te bereiken. Wacht dus niet te lang met een datum vastleggen.

Maken we de planning online of offline op locatie?

De planning kan worden gemaakt op mijn kantoor in Buro Lou, Bilthoven. Ik heb voldoende ruimte en ventilatie mogelijkheden om te voldoen aan de maatregelen. Mocht je Bilthoven te ver vinden of het niet prettig vinden om live af te spreken, dan kan er ook worden gekozen voor een online afspraak via Teams of Zoom.

Hoe lang duurt het maken van een planning?

Ik reserveer een dagdeel voor je. Hoe lang het precies duurt is afhankelijk van de grote en complexiteit van jouw te behalen doelen.

Hoe zit het met de persoonlijke begeleiding?

De 12 weken begeleiding gaan in na het maken van de praktische planning. Dit zijn 12 P-Talks van 30 minuten die wekelijks plaats vinden per telefoon of via een teams of zoom meeting. Je koopt dus een tegoed van 6 uur P-Talks.

Hoe lang is het P-Talks tegoed geldig?

Dit tegoed is 12 weken geldig vanaf de datum waarop wij samen de planning hebben gemaakt.

Is een P-Talk een 1 op 1 call of een groepscall?

We maken 1 op 1 een planning en ook de P-Talks zijn 1 op 1.

Waarom zou ik kiezen voor 12 weken persoonlijke begeleiding?

Dat heeft te maken met hoe je brein werkt. Opeens volgens een vaste planning werken, vind je brein de 1e paar weken leuk, maar daarna komt er vaak de klad in en verlies jij je weer gauw in je dagelijkse werkzaamheden. Je doel is uit het oog en je planning raakt achterop. Dat heeft te maken met de werking van je brein. Dat leg ik je hier in het kort uit. 

© 2019 VraagAmber