fbpx
Jij geeft ons je to-do lijst en wij creëren tijd voor je wensenlijst!

Doelen 2020

2020 wordt jouw jaar!

Je weet wat je wil bereiken, je hebt je doelen helder en enorm veel enthousiasme om er mee aan de gang te gaan. Je wil dat 2020 je succesvolste jaar tot nu toe wordt. Er ontbreekt alleen nog een ding en dat is tijd en een plan om je doelen te behalen.

Wil jij meer tijd en een goede planning waarmee jij doelen in 2020 kan rocken?!

Yes, let’s rock!

Het begint met het maken van een plan

Ik weet dat het maken van een (praktisch) plan niet voor iedereen is weggelegd. Ik help je daarom bij het maken van een goede en praktische planning waarbij jij je doelen met gemak gaat behalen zonder dat het je extra druk oplevert.

Voor €295,- werken we samen een dagdeel offline aan een praktische planning voor de komende periode.

Hoe hou ik het vol?

En net zoals bij goede voornemens is het ook van belang dat je dit volhoudt. Vind je dit lastig en weet jij dat er na verloop van tijd de klad in komt?

Dan ben ik voor €595,- graag de volgende 12 weken ook je creatieve inspirator met pit om het vol te houden. We maken samen offline een praktische planning. Elke week zijn er 30 online minuten waarin ik met je mee denk, je zo nu en dan een liefdevolle schop onder je billen geef en natuurlijk geef ik je complimenten om door te gaan.

Maar wat als ik het niet alleen wil doen?

Dan maken we samen een plan, dan ben ik niet alleen je creatieve inspirator met pit, maar dan neem ik ook nog 4 maanden lang bepaalde taken uit handen voor je.

Voor €1395,- krijg je een dagdeel (offline) een planning maken voor de komende periode en 20 uur aan online ondersteuning in de vorm van P-Talks en het uitvoeren van taken.

© 2019 VraagAmber