fbpx

”100 activiteiten voor mijzelf”

Image module
Heb je behoefte aan meer tijd voor jezelf? Maar weet je niet zo goed wat je dan wil of kan gaan doen? Speciaal voor jou heb ik een lijst met 100 activiteiten samengesteld, binnenhuis, buitenshuis en activiteiten waarbij je afhankelijk bent van anderen.
0
Downloads
door ambitieuze moeders
ImageImageImageImage
De activiteitenlijst van Rianne zorgt ervoor dat ik direct tijd voor mezelf wil plannen. Ik wil zeker een aantal keer per week iets van de lijst voor mezelf doen!
Romy Kaus
Healthy Mind Coaching
Ik neem zelden tijd voor mijzelf en als ik tijd voor mijzelf heb, weet ik niet wat ik moet doen. Ik schaam me er best voor, dat ik gewoon niet meer weet wat ik leuk vind. Deze lijst heeft zoveel leuke korte en lange activiteiten. Het zet mij aan om toch vaker dat ene momentje voor mijzelf te nemen en uit te proberen wat ik leuk vind.
Anoniem
Met een eigen onderneming en een gezin ontbreekt het mij weleens aan inspiratie door alle drukte. De 100 tips met activiteiten voor jezelf van Rianne Amber heeft mij geïnspireerd en nieuwe energie gegeven! Wat een leuke en diverse lijst met tips (binnenshuis, buitenshuis, alleen of samen met anderen). Vraag de lijst aan en kijk wat jij kunt af gaan strepen de komende tijd. Ik ga voor deze week weer wat mooie dingen uitzoeken! Heb je de smaak te pakken en wil je graag intensiever aan de slag met meer tijd voor jezelf? Er is ook een 28-daags programma speciaal voor ambitieuze moeders!
Jessica van Walsum
Pure Assistance by Jess
Misschien voor jou ook herkenbaar? Als drukbezette vrouw met een eigen onderneming en gezin heb ik weleens de behoefte om echt iets voor mezelf te doen, maar wat dan? En daar heb ik de 100 tips van Rianne voor, handig en zorgt voor goede inspiratie.
Klaartje El Fdil
Aandachtwijzer
Image module

© 2019 VraagAmber